Zoeken

SIGs


Bestuur per juli 2015

De bestuurssamenstelling per juni 2017 is: 

Dhr. Eildert Karstens, voorzitter (a.i.)

Dhr. Rick Strijbos, bestuurslid

Dhr. Martijn Bellaard, bestuurslid

Mevr. Carline Hollemans, secretaris

Dhr. Dennie Spreeuwenberg, bestuurslid

Mevr. Paula van der Knaap, bestuurslid / penningmeester

 

Maak kennis met:

Eildert Karstens is een relatieve nieuweling in de wereld van Informatie Beveiliging en ICT Security (IBIS) maar loopt al wat langer mee in de ICT. Wist al het nodige over de management kant van beveiliging maar nog niet genoeg over de technische kant en daarom toegetreden tot het bestuur van de SIG IBIS. Bezoekt zoveel mogelijk zelf de SIG IBIS evenementen want daar valt een hoop kennis te halen.

Eildert probeert in elke situatie toegevoegde waarde te genereren. Dat principe past hij  toe in zijn dagelijkse werk als Partner/ Lead Auditor bij IsoSecure BV maar ook in zijn rol als voorzitter van de SIG IBIS, bijv.  door te proberen evenementen te organiseren die door de leden worden gewaardeerd.


Rick Strijbos is reeds langjarig betrokken bij de Ngi-NGN. In het verleden was hij jarenlang voorzitter van de NGN en thans is hij zowel actief in het hoofdbestuur, met als portefeuille “strategische partnerships”, alsmede bij de Special Interest Group IBIS (Informatiebeveiliging en IT Security).

Vanuit zijn werkervaring in het verleden en in het dagelijks werk bij de Security Academy en als Ambassadeur van de Secure Software Foundation, is Rick bekend met en geïnteresseerd in de vele facetten van het beveiligingsvak.  Het delen van kennis heeft zijn bijzondere aandacht.

Het motto van Rick: If you don’t give, you just don’t get it!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/strijbos


Martijn Bellaard is voor het eerst in aanraking gekomen met de NGN tijdens zijn werkzaamheden als trainer voor Twice IT. In die tijd heeft hij meerdere presentaties gegeven op evenementen van de NGN. Vaak was security hierbij de insteek.

In 2008 heeft Martijn voor de NGN een boek geschreven over IPv6 en in 2015 is er een vertaling van dit boek uit gekomen. Na de samenvoeging van Ngi en NGN heeft hij zich aangesloten bij de Sig-IBIS als bestuurslid.

In het dagelijkse leven werkt hij voor TriOpSys als Lead Architect. In deze rol adviseert hij klanten over het  de te volgen ICT strategie en begeleid hij technisch de grote trajecten.

Zijn ICT motto is: “Het enige constante in ICT is verandering”.

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/martijnbellaard

boek: http://www.freemusketeers.nl/boek/8087/Guide%20To%20IPv6


Carline Hollemans is sinds 2014 betrokken bij de SIG IBIS (Special Interest Group IBIS (Informatiebeveiliging en ICT Security) als bestuurslid en vanaf 2015 als secretaris.

Na een aantal jaren binnen grote organisaties op de ICT afdelingen gewerkt te hebben, is zij als IT Auditor / ICT Consultant in dienst getreden bij Mazars Management Consultants, waarbij informatiebeveiliging een belangrijk aandachtsgebied vormt.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/carlinehollemans

 

Dennie Spreeuwenberg, reeds 15 jaar actief in de IT Security. Geboren vanuit de passie om menselijke problemen te vertalen naar techniek en visa-versa. Na jaren IT Security uitdagingen vooral met technologie ingevuld te hebben ligt de nadruk nu op de menselijke kant.

Vandaag de dag actief als Security Awareness specialist bij NextTech Security waar de focus ligt op de menselijke factor van informatiebeveiliging.

Sinds 2015 ben ik betrokken bij de SIG IBIS (Special Interest Group IBIS (Informatiebeveiliging en ICT Security) als bestuurslid om mijn passie over te brengen naar eenieder die het onderwerp informatiebeveiliging ook interesseert.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/denniespreeuwenberg


Paula van der Knaap is al jaren lid van Ngi- NGN, eerst bij de Regio Den Haag, later bij de Regio Rotterdam waar zij ook bestuurslid- secretaris is geweest.

Tijdens haar werkzaamheden is de focus steeds meer op Security gericht, reden voor Paula om zich aan te sluiten bij SIG IBIS.

Security, Informatiebeveiliging, privacy en omgaan met persoonsgegevens lopen als een rode draad door de loopbaan van Paula van der Knaap. Na de opleiding Bedrijfskundige Informatica, Management Wetenschappen en Implementation and Change, heeft Paula begin 2016 de training voor Security Awareness Officer gevolgd.

Als Senior Security Consultant bij KBenP implementeert Paula Security diensten op gebied van privacy en Informatiebeveiliging voor het compliance en accountable maken van organisaties ten behoeve van de AVG.  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/paula-van-der-knaap-van-der-ham-a689996/

 


 

Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.