Leesbaarheid: A+ A+ A+

Blijf op de hoogte van ledenvoordelen

Als uw beroepsvereniging kijken wij continu hoe we meerwaarde kunnen leveren aan onze leden. Dat doen we door relevante inhoudelijke informatie te geven aan onze achterban, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten en het bieden van een platform voor uitwisselen van kennis, informatie en het vergroten van uw netwerk.

Synpro
Samen met een aantal andere beroepsverenigingen hebben wij het ledenvoordeelplatform Synpro geïnitieerd, waar we beroepsmatige diensten en producten met voordeel aanbieden. Synpro staat voor "Synergie voor Professionals". Door krachtenbundeling profiteert elk individueel lid.

Service
Er wordt door Synpro niet alleen gelet op de prijs maar ook op de beste prijs/kwaliteit-verhouding, inclusief een servicegericht proces dat u als lid ontzorgt. Synpro wil u graag 1 a 2 keer per maand op de hoogte houden van nieuwe voordelen of speciale campagnes. Deze e- mails/nieuwsbrieven zijn vrijblijvend en u kunt zich te allen tijde afmelden.

Blijf op de hoogte
Benieuwd naar welke voordelen Synpro voor u heeft? Klik dan op onderstaande link en u wordt automatisch op de hoogte gehouden, door uw e- mailadres bij ons achter te laten. Als voorbeeld een uniek aanbod van T-Mobile: Onbeperkt bellen, SMS en 3GB data, incl. buitenlandbundel voor maar € 19,00 per maand.

> Blijf op de hoogte!


Synpro Ledenvoordeel klein.jpg

Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.