Leesbaarheid: A+ A+ A+

Bestuur en Organisatie

Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door het Bestuur, dat wordt gecontroleerd door de Algemene Ledenvergadering en wordt geadviseerd door de Beleidsraad.

Structuur Ngi-NGN

 Het Ngi-NGN bestaat uit regio's en afdelingen

  • regio's; dat zijn delen van Nederland; een lid van het Ngi-NGN is altijd lid van maximaal één regio (in beginsel de regio, waar men woont, maar elk lid mag zelf haar/zijn regio bepalen);
  • special interest groups; dat zijn gevormde groepen binnen het Ngi-NGN met een bepaalde doel (meestal een gebied in de IT, of een bepaalde doelgroep binnen het Ngi); elk Ngi-NGN lid kan aanvullend lid worden van een of meerdere afdelingen, die elk hun eigen aanvullende contributie kennen.

Elke regio en special interest group is relatief zelfstandig binnen het Ngi-NGN en vormt zijn eigen bestuur, dat rapporteert aan het landelijke bestuur. De samenstelling van elk bestuur staat vermeld bij de informatie van elke regio en special interest group. Tenminste eenmaal per jaar houdt een regio of special interest group een ledenvergadering, waar elk lid haar/zijn inbreng kan geven. In zekere zin functioneert het Ngi-NGN als een federatie van regio's en special interest groups.

NGI-NGN Ambassadeurs

Het Ngi-NGN heeft een netwerk van contactpersonen die als ambassadeur het Ngi-NGN vertegenwoordigen. Ze zijn de spreekbuis van het Ngi-NGN en spelen een grote rol bij het vergroten van ons (internationaal) netwerk. De ambassadeurs zijn:

  • Hans Frederik
  • Arjan van Dijk
  • Paul Teeuwen

 
Gekoppelde documenten

Adobe PDF
Jaarverslag Ngi-NGN 2014
Jaarverslag Ngi-NGN 2014
Adobe PDF - 1,39MB
 

Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.