Leesbaarheid: A+ A+ A+

Algemene informatie

Wat Ngi-NGN heeft te bieden

·  Toegang tot Ngi-NGN evenementen
Tijdens deze evenementen houden sprekers lezingen over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Ieder Ngi-NGN lid is automatisch lid van een regio, zodat kennis en bijeenkomsten dicht bij huis beschikbaar zijn. Voor kennis in een bepaald vakgebied kunnen leden zich ook aanmelden voor één of meerdere afdelingen.

 ·  Toegang tot Testnet evenementen
Ngi-NGN leden kunnen gratis deelnemen aan Testnet evenementen.

 ·  Toegang tot netwerk van ICT-professionals
Het Ngi-NGN houdt veel lezingen, congressen en seminars regionaal. Je komt in contact met collega ICT-professionals en goeroes op specifieke vakgebieden.

 ·  Abonnement op het maandblad “Informatie”
Het Ngi is samen met haar Belgische zustervereniging SAI en Sdu Uitgevers eigenaar van het toonaangevend maandblad “Informatie”.  Hierin vind je publicaties  over de meest recente ICT ontwikkelingen. Leden van het Ngi ontvangen “Informatie” gratis.

 ·  Jaarcongres
Jaarlijks organiseert het Ngi een jaarcongres over een spraakmakend en actueel thema. Dit congres is gratis voor Ngi-NGN leden en is een unieke kans om makkelijk nieuwe vakgenoten te leren kennen.

 ·  Forse kortingen bij relaties van het Ngi-NGN
Ook buiten de gratis evenementen ontvangen leden forse kortingen op externe commercieel congressen, Ngi-NGN boeken, trainingen en opleidingen.

 ·  Informatie Scriptieprijs
Ieder jaar looft het vakblad  “Informatie”, in samenwerking met het Ngi-NGN en het SAI drie geldprijzen uit voor de beste scripties op het gebied van zinvolle toepassing van het werkgebied informatica- en informatiemanagement.

 ·  Toegang tot een kennisportal van “Informatie”
Informatie is de combinatie van thematisch maandblad en website voor en door IT-professionals en –managers. Leden hebben via de website toegang tot een electronisch archief. Hierin vind je rapporten en hoogwaardige artikelen, rapporten en publicaties op het gebied van Informatiewetenschappen, technologie en Management.

 Voor wie is Ngi-NGN interessant?

·  Voor ICT-professionals en -managers
Het Ngi-NGN is interessant voor ICT-professionals- en managers. Het Ngi-NGN bestaat uit (nieuwe) afdelingen en werkgroepen op actuele en relevante thema’s. Het Ngi-NGN biedt je een effectief netwerk voor veelzijdig delen van vakkennis, praktijkervaringen en nieuwe ontwikkelingen.

 ·  Voor ICT-studenten
Voor het Ngi-NGN zijn studenten een interessante en waardevolle doelgroep en voor de studenten is het Ngi een waardevolle entree in de ICT-wereld.  Het jongerenplatform biedt de mogelijkheid om in contact te komen en ideeën uit te wisselen met andere studenten en young professionals. De activiteiten richten zich op het netwerken, de carrière en kennisoverdracht. Studenten kunnen via het Ngi een relatie leggen naar de praktijk, bijvoorbeeld door middel van afstudeer- en scriptieonderwerpen en stages. Studentlidmaatschap is gratis en daarmee krijgt de student dus ook het blad “Informatie” gratis, zodat hiermee de verrijkingsmogelijkheden van het Ngi-NGN voor iedere student beschikbaar zijn.

 ·  Voor bedrijven
Bedrijven zijn bezig met kennisontwikkeling binnen hun organisatie. Het Ngi-NGN kan hierbij een bijdrage leveren. Zonder dure opleidingen en cursussen kunnen medewerkers zichzelf ontplooien door het bijwonen van inhoudelijke evenementen van het Ngi (permanente educatie). Hiervoor heeft het Ngi-NGN een speciaal concept voor collectief lidmaatschap opgezet met aantrekkelijke kortingen.
Gekoppelde documenten

Adobe PDF
Statuten van het Ngi
Statuten van het Ngi (gewijzigd in 2011)
Adobe PDF - 94KB
 
Adobe PDF
Huishoudelijk Reglement van het Ngi
Huishoudelijk Reglement van het Ngi (gewijzigd in 2011)
Adobe PDF - 120KB
 

Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.