Leesbaarheid: A+ A+ A+

Zoeken

SIGs


Jong professionals

Onze SIG organiseert activiteiten voor en door studenten en starters. Ook ondersteunen we activiteiten van IT studieverenigingen zoals het Nationaal Informatica Congres (SNiC). Daarnaast maken we de IT scriptieprijs mogelijk. Dat doen we samenwerking met ons vakblad Informatie en het KNAW.

Gratis lidmaatschap voor studenten

Het doel van de SIG Jong Professionals is te promoten dat IT studenten en starters actief participeren binnen onze beroepsvereniging. Dat kan door af en toe naar onze bijeenkomsten te komen, maar nog beter is het wanneer je ook zelf evenementen gaat organiseren, publiceert in ons vakblad of meedingt naar de IT scriptieprijs. Alles kan en wij willen je daarbij helpen!

Het lidmaatschap voor studenten is gratis! Kijk voor overige tarieven en alle voordelen van het Ngi-NGN lidmaatschap hier.

Aanmelden als studentlid gaat als volgt:

Kies voor het studentlidmaatschap en vul vervolgens alle benodigde gegevens in. Je kunt dan ook al aangeven van welke afdelingen je graag lid wil worden. Upload nog een scan van je collegekaart als bewijs en maak direct een online account aan zodat jij je gemakkelijk kan inschrijven voor de evenementen. Dit account dien je nog wel te activeren door te klikken op de link die je per mail ontvangt. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.