Leesbaarheid: A+ A+ A+

Zoeken

SIGs


IT-Infra (voorheen NGN)

IT-Infra-SIG houdt zich bezig met kennisdeling en ondersteuning van IT-professionals werkzaam als netwerk- ,systeem- en applicatiebeheerders.

Kennisdeling

Door het aanbieden van activiteiten en evenementen in over aspecten van het vakgebied probeert de SIG de kennis op peil te houden. Deze activiteiten worden afgestemd op de actuele situatie op het betreffende deelgebied van het werk van beheerders in de IT. Daarbij moet gedacht worden aan onder meer netwerkondersteuning, serverbeheer, applicatiebeheer, Wifi, security, virtueel werken en Bring Your Own. De verschillende deelgebieden zijn te vinden op de website van oud-NGN, http://ngn.nl

IT-Infra (NGN) Nieuwsbrief

De SIG verspreid twee maal per week een eigen nieuwsbrief. De IT-Infra (NGN) Nieuwsbrief die je tijd moet besparen door je het relevante nieuws te brengen - niet meer en niet minder. Alleen sig IT-Infra (NGN) leden kunnen deze nieuwsbrief ontvangen. Stuur een verzoek hiertoe naar info@ngi-ngn.nl dan wordt je toegevoegd aan de maillijst.

Informatieprofessional

De IT-Infra SIG geeft speciale aandacht aan de ontwikkeling van de communicatie tussen IT-beheerders, management en business.

Inloggen op MijnNgi-NGN

Leden kunnen hieronder inloggen.